Modebloggen
min blogg om stil och form

Tröjor från förr

augusti 11, 2010 07:16 by Cissi
Jag rensade garderoben idag. Där fanns tröjor från olika epoker av mitt liv. Jag städar verkligen ur garderoben väldigt sällan, det är så svårt att göra sig av med saker. Jag hittade dock ett helt gäng tröjor som jag inte kan förstå vad jag tänkte när jag köpte. Först och främst fanns en hel del tajta saker som egentligen inte var tänkta att var tajta. De har givetvis krympt i tvätten, måste skärpa mig lite i tvättstugan. Sådana saker kan man ju tolerera, men när man hittar en tröja med en kattunge på. WTF? Var kom den ifrån? Vem tvingade på mig den? Hade jag knarkat? Nåja, den var i fint skick för övrigt så den lades i en påse som knöts ihop för att läggas i en UFF-container. Kanske blir någon i ett utvecklingsland överlycklig över en katt-tröja. Jag är dock lite tveksam.

Upptäckte också ett gäng band t-shirts som fick mig att känna mig gammal. Radiohead från The Bends-tiden och en Suede från Dog Man Star-eran. Många fashionistas var inte ens födda då. Och jag var där. Hemska tanke.

Det värsta med städningen av garderoben var att jag hittade något som levde. Det var inte en muterad tröja utan någon liten larv av något slag. Jag hörde varningsklockor och såg blinkade varningsljus i mitt huvud. Jag kikade mer ingående men hittade ingen mer. Vet inte var det var, men förhoppningsvis har han inga kompisar som äter kläder. Död är han, i vilket fall som helst. I vanliga fall är jag djurvän, men messar han med mina kläder så jäklar!

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar: tröjor, mode, retro
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt